Havregrynskonfekt

Havregrynskonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SlikRet : Slik - Havregrynskugler

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Havregrynskonfekt, billede 4 Havregrynskonfekt, billede 1 Havregrynskonfekt, billede 2 Havregrynskonfekt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
100 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
8 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Mandelessens
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Margarinen blødgøres og æltes med de øvrige ingredienser, hvorefter du går i gang med at forme dejen til små kugler, der trilles i perlesukker.

Tips:

Du kan også trille havregrynskonfekten i f.eks. kokosmel, farvet krymmel, knuste cornflakes, kakao eller havregryn.





karakterer:
Opskriften er vist 154052 gange,
og udskrevet 3999 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21306 (5072 kcal)
KJ pr. Portion 21306 (5072 kcal)
Vægt ialt 1220 gram
Vægt pr. Portion 1220 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1746 KJ (415 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 20.1 gram
Kulhydrat 55.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-07 22:21:00
jeg smelter altid margarinen i gryde,når det er smeltet balander jeg alt det andet i og varmer igennem.Stiller til afkøling og så triller jeg dem i kokos eller krymmel.

  -   2012-12-04 19:06:28
bare et lille hjertesuk... brug dog smør når der laves sådan nogen lækkerier. Margarine er altså et lidt ulækkert produkt efter min mening, og smør smager bare SÅ meget bedre. Godt nok er smør lidt dyrere, men så lav en mindre portion og NYD

  -   2008-12-17 22:57:25
Til Malene, selvfølgelig kan du bruge smør, jeg vil heller ikke bruge margarine

  -   2008-12-01 00:29:19
Mmmhhh ... bliver helt lækker sulten;0D Kan man bruge smør ja eller andet, er absolut ikk særlig glad for margarine ?

  -   2008-11-27 17:12:01
de smager så godt og især her til jul

  -   2008-11-11 15:09:34
Jeg syntes at det smagte godt. Det er en god opskrift, men jeg havde ingen mandel essens, så jeg brugte Rom essens i stedet. Det skal lige siges at det altså smagte lige så godt. Så det er kan man også godt bruge i stedet for (: Det var bare et lille tips på vejen. :-)

  -   2007-12-21 19:08:15
De er super gode

  -   2007-12-18 08:35:52
Jeg siger dig det er de bedste kugler jeg har smagt :D

  -   2007-12-15 17:11:43
Mmmmm, d;

  -   2007-11-06 17:14:50
hvorfor vand i stedet for kaffe? unlader dog slaten ;)

  -   2005-01-01 01:01:01
Nejj i stedet for kaffe så brug vand.... Det virker...

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg ruller dem i perlesukker eller farvet krømmel, så ser det også festligt ud

  -   2005-01-01 01:01:01
kære per. margarinen skal lige i stuetemp. inden den kan æltes!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Brugte margarinen direkte fra køleskabet, den var meget svær at blødgøre og få æltet ind i de øvrige ingredienser.

  -   2005-01-01 01:01:01
rulles i kakao, kokos, formes i sjove former - feks hundelorte... børnene elsker dem

  -   2005-01-01 01:01:01
ægte rom

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv romessens i stedet for mandelessens