Honningglasseret skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Skær sværen af skinken.
Glasering: Rør honning og smør sammen. Knus enebærrene i morter og tilsæt dem sammen med appelsinskal og peber. Fordel glaseringen over skinkens overside. Læg skinken i en lille bradepande og sæt den i ovnen ca. 15-25 minutter ved 225 grader, til den er gylden. Tiden afhænger af, om skinken er varm eller kold, når den sættes i ovnen. Øs honningsmørret over skinken, efterhånden som det smelter. Server skinken varm eller kold med grønsager. |
|
Opskriften er vist 33570 gange,
og udskrevet 799 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer jens-olav - 2007-10-09 21:11:33 Skinken bliver bedre hvis den får lov til at trække med glasering i et døgn, inden den kommer i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne