Corndog
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Bland majsmel, mel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt. Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt. Hæld dejen op et højt glas.
Sæt frankfurterne på pinde. Dyp dem i mejsmelsdejen så dejen dækker. Steg dem i 190 grader varm olie ca. 2 minutter. Lad dem afdryppe på papir. |
|
Opskriften er vist 60640 gange,
og udskrevet 650 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Yaaassssss - 2017-07-23 15:06:04 De er mega gode jeg elsker corndogs mmmmmmmm det er det bedste. Men nogle er bedre end andre og det her er nogle af de bedste jeg har smagt/lavet👍🏻💚😃😃😍😍😍😍 anonym - 2016-07-23 18:41:41 Kan de fryse ?? anonym - 2016-03-29 09:07:00 Jeg synes at det ser vildt lækkert ud☺ anonym - 2014-11-15 00:14:14 Hvad med pindene - kan de godt tåle at komme ned i olien? anonym - 2013-07-30 00:05:11 Er det ikk lige som en hotdog Rolsted - 2012-05-31 20:23:59 Er helt fantastisk endelig at få prøvet corndogs.. Men vil nu sige jeg har gode erfaringer med at fjerne skindet fra pølserne. Lene Johnson - 2011-12-25 01:41:46 De corndogs smagte VIDUNDERLIGT!!?? Kan stramt anbefale lidt mere mejs mel c.a 3 dl det giver den specialle og efektive smag.. Har boet i USA i 4 år og jeg ved hvordan en god corndog smager! Kasper - 2009-04-16 19:21:57 Det er jo intet mindre end fantastisk! Har dog valgt at lave dem uden sennepspulver, og kan bestemt anbefales. Tak. Daniel - 2008-03-17 19:50:04 Jeg er bare vildt glad for at denne opskrift er vist her... Jeg har boet i USA og har savnet Corndogs hele mit liv, og endelig kan jeg lave dem.. Tak, MAND!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne