Sugarpaste
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis Indsendt : |
|
|
Hæld den varme husblas i en opvarmet skål – Tilføj de resterende ingredienser og æggehviden. Brug en hjulpisker, og pisk til massen er er sej og hænger sammen.
Hæld massen i en plast frysepose, og læg den derefter i en lufttæt beholder. Denne sættes i fryseren i mindst 12 timer. Skal man bruge chokolade dekorationsmasse, så rør 85 gr. smeltet hvid eller mørk chokolade i 680 gr. sukkermasse. Rør det sammen til massen er glat og jævn. Tips: Sukkermasse som er let at modellere – forme – farve – og rulle ud, og som man ikke behøver vente på tørrer, før den endelige afslutning af dekoration af kagen. Bruger man gummi i glasurmassen, vil glasuren tørre bedre / hårdere, og kan bruges til modellering af blomster og skulpturer Som retningslinie skal man bruge følgende mængder sugarpaste eller overtræksmarcipan 16 cm rund kage: cirka 500 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan 22 cm rund kage: cirka 1000 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan 30 cm rund kage: cirka 1750 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan |
|
Opskriften er vist 24570 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2011-07-29 16:44:48 Alt for besværligt. Smelt 25 skumfiduser og bland den smeltede masse med ca en pakke flormelis. Nemmere kan det ikke gøres. Husk hvis du ønsker at farve sugarpasten, gøres det inden flormelis tilsættes. kaya - 2010-05-29 13:14:02 Kan man bruge noget andet istedet for gelatine? og hvad er Gummi Tragacanth og Gummi Arabic? og får man det fra ??? anonym - 2010-04-03 17:18:03 Tak til anita med skumfiduserne, det virker bare supert.. :-) anonym - 2009-12-11 13:11:39 hmm det er letter at smelte 15 skumfiduser med to spske oile og en spske vand i mico oven. i ca 30 sec. og så røre rundt. det må ikke bobble op. når det er smeltet putter man 500g flormelis i og ælter sammen. så har man sugerpast. som kan farves og tilsættes smag. kan fryses ellers kan det holde sig i 3 uger i køleskabet man skal bare huske at ligge det i en pose og tryk luften ud. hilsen Anita mette - 2008-09-26 09:57:40 istedet for glukose, så bruger jeg bare lys sirup fødselsdagsbarnet - 2007-02-14 16:26:43 galetine hvor kan jeg skaffe det ...i århus ?og hvidt fedt er det smør eller.. ? Rikke Sonne - 2005-01-01 01:01:01 Hvidt fedt er nok palmin (solid vegetable shortening). Prøv Specialkøbmanden i Kbh., mht. gummi. Niels Kristensen - 2005-01-01 01:01:01 Hvor skaffer man Gummi Tragacanth og Gummi Arabic? Og hvilket hvidt fedt? Palmin eller hvad? Kate Jensen - 2005-01-01 01:01:01 øøøhhh...hvidt fedt? hvad er det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne