Peking-suppe

Peking-suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverrøget skinke
1 l.fintskåret kinakål
7,5 dl.andebouillon
1 spsk.sesamfrø
1 niphakket hvidløg
1 spsk.sojasauce
0.5 tsk.hvidvinseddike
 salt
 peber
1 æggeblomme (pisket ud)
 
Opskrift:
Skær skinken i ensartede små tern. Kom kål og andebouillon i en gryde og lad det koge småt i 10 min. Rør sesamfrø, hvidløg, skinke, soyasauce og eddike i. Smag til med salt og peber. Kog blidt i yderligere 10 min og lad æggeblommen dryppe over suppen. Server den med det samme.

Tips:

Den røgede skinke kan skiftes ud med andet røget kød, fx røget kalkun





karakterer:
Opskriften er vist 32447 gange,
og udskrevet 697 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu