Peking-suppe
Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær skinken i ensartede små tern. Kom kål og andebouillon i en gryde og lad det koge småt i 10 min. Rør sesamfrø, hvidløg, skinke, soyasauce og eddike i. Smag til med salt og peber. Kog blidt i yderligere 10 min og lad æggeblommen dryppe over suppen. Server den med det samme.
Tips: Den røgede skinke kan skiftes ud med andet røget kød, fx røget kalkun |
|
Opskriften er vist 32447 gange,
og udskrevet 697 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne