Quick sugarpaste

Quick sugarpaste, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
0.3 dl.pasteuriseret æggehvide (cirka 1 æggehvide)
1 spsk.glukose
1 spsk.vand
500 g.flormelis
 
Opskrift:
Glukosen opløses i vandet, og der tilsættes æggehvide samt flormelis. Det hele forarbejdes til en dej.

Tips:

Som retningslinie skal man bruge følgende mængder sugarpaste eller overtræksmarcipan 16 cm rund kage: cirka 500 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan 22 cm rund kage: cirka 1000 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan 30 cm rund kage: cirka 1750 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan





karakterer:
Opskriften er vist 36225 gange,
og udskrevet 639 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-04 21:19:19
Skal man opløse glukose i vandet i en gryde? Eller bare i en skål? Hjælp!!

  -   2011-05-15 16:07:09
Hvordan har i opløst glukosen i vandet?? Jeg havde en hel portion som gik galt og jeg tror det var fordi glukosen ikke blev opløst ordentlig. Skal det stå i lang tid før at glukosen bliver opløst?? HJÆLP, det vil ikke virke.

  -   2010-03-07 23:46:28
jeg vil prøve uden tylose og vil skrive senere om det var ok.

  -   2010-02-09 17:49:16
Kunne godt tænke mig at vide hvor jeg køber tylose...

  -   2009-10-27 16:00:45
kan man lave figure af det

  -   2009-05-15 10:29:25
Man kan købe Heiberg glukose i Kvickly

  -   2009-02-21 15:47:55
der skal ca ½ tsk tylose i denne portion Tylose er vegetabilsk stivelse og hjælper med at tykne sugarpaste så den holder formen du gir den. lys eller klar sirup kan fint bruges i stedet for glukose tylose = E466

  -   2009-02-10 17:16:30
hvor kan jeg købe glukose og tyluse

  -   2008-09-16 09:26:14
Der skal kun tylose i når der skal laves figurer, ikke til at overdække en kage.

  -   2008-06-24 14:35:18
Hvad er tylose? HVor meget skal der i? Og hvornår i opskriften skal det i? Og hvor kan man købe det?

  -   2008-06-21 15:57:58
Som glukose kan man bruge lys sirup. Og der skal ganske rigtigt tylose i.

  -   2005-01-01 01:01:01
+ der bruges IK så meget ... ca 300 gr til en 20 cm kage

  -   2005-01-01 01:01:01
der skal altså også tylose i ....

  -   2005-01-01 01:01:01
Glukose er ikke det samme som sukker, men er noget finere, det bruges gerne til fremstilling af bolsher

  -   2005-01-01 01:01:01
Glukose; er det ikke det samme som sukker oplyst i vand. eller er det noget bestemt slags glukose?