Quick sugarpaste
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis Indsendt : |
|
|
Glukosen opløses i vandet, og der tilsættes æggehvide samt flormelis.
Det hele forarbejdes til en dej.
Tips: Som retningslinie skal man bruge følgende mængder sugarpaste eller overtræksmarcipan 16 cm rund kage: cirka 500 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan 22 cm rund kage: cirka 1000 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan 30 cm rund kage: cirka 1750 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan |
|
Opskriften er vist 36223 gange,
og udskrevet 639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Bare mig:) - 2012-01-04 21:19:19 Skal man opløse glukose i vandet i en gryde? Eller bare i en skål? Hjælp!! Tina - 2011-05-15 16:07:09 Hvordan har i opløst glukosen i vandet?? Jeg havde en hel portion som gik galt og jeg tror det var fordi glukosen ikke blev opløst ordentlig. Skal det stå i lang tid før at glukosen bliver opløst?? HJÆLP, det vil ikke virke. kristina - 2010-03-07 23:46:28 jeg vil prøve uden tylose og vil skrive senere om det var ok. Jazmin - 2010-02-09 17:49:16 Kunne godt tænke mig at vide hvor jeg køber tylose... mig - 2009-10-27 16:00:45 kan man lave figure af det Martin - 2009-05-15 10:29:25 Man kan købe Heiberg glukose i Kvickly anonym - 2009-02-21 15:47:55 der skal ca ½ tsk tylose i denne portion Tylose er vegetabilsk stivelse og hjælper med at tykne sugarpaste så den holder formen du gir den. lys eller klar sirup kan fint bruges i stedet for glukose tylose = E466 glaksoe - 2009-02-10 17:16:30 hvor kan jeg købe glukose og tyluse mette - 2008-09-16 09:26:14 Der skal kun tylose i når der skal laves figurer, ikke til at overdække en kage. Spørge Jørgen - 2008-06-24 14:35:18 Hvad er tylose? HVor meget skal der i? Og hvornår i opskriften skal det i? Og hvor kan man købe det? Birkedal - 2008-06-21 15:57:58 Som glukose kan man bruge lys sirup. Og der skal ganske rigtigt tylose i. astrid - 2005-01-01 01:01:01 + der bruges IK så meget ... ca 300 gr til en 20 cm kage astrid - 2005-01-01 01:01:01 der skal altså også tylose i .... Per - 2005-01-01 01:01:01 Glukose er ikke det samme som sukker, men er noget finere, det bruges gerne til fremstilling af bolsher maria - 2005-01-01 01:01:01 Glukose; er det ikke det samme som sukker oplyst i vand. eller er det noget bestemt slags glukose? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne