Blommesovs
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Kom blommer og risvin i en stålgryde og kog det under låg i 5 - 10 minutter, eller til blommerne er bløde. Blend blandingen til en glat masse, og hæld den tilbage i gryden. Rør sukker og salt i og kog pureen tyk
Varm olien i en lille tykbundet gryde og lynsteg ingefær, hvidløg og chili i ca. 30 sekunder. Rør denne blandingen i saucen og kog 1 minut, eller til saucen er meget tyk og blank. Anvendelse: Serveres til koteletter og som dyppesauce, eller kom den i ovnretter med kød, til at give frugtsmag. |
|
Opskriften er vist 22713 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne