Juleleverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lever, spæk, løg og æbler køres gennem kødhakkeren én gang.
Derefter tilsættes krydderier, æg og mel. Det hele røres godt sammen. Hældes i forme og bages i vandbad ca. 5 kvarter ved 175 grader C. alm. ovn. Tips: Der bliver 6 forme af 5 dl. ud af denne portion |
|
Opskriften er vist 79931 gange,
og udskrevet 2235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-11-21 23:00:20 Postejen er best lun da den bliver meget fast og ikke smørbatr som kold F.Christiansen - 2005-01-01 01:01:01 er der ingen væske i ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne