Sancta luciabrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Lucia Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Simon SJ Indsendt : Red : |
|
|
Mælken varmes til lillefinger temperatur.
Gær smulers.
Margarinen smeltes - køl den af inden du hælder det i dejen.
Tips: Serveres gerne med lidt smør. Kan også bruges som almindelig bolledej, så skal man bare ikke putte gurkemeje i! |
|
Opskriften er vist 12920 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-23 17:20:41 Hvor mange brød bliver der?? katrine - 2009-12-21 13:20:54 skide god opskrift, istedet for gurkemeje kan man bruge safran ja, men de vil ikke rigtig ha' nogle farve. så jeg bruger altid gurkemeje, har også prøvet med safran, men de bliver ikke nær så pæne eller gode(: anonym - 2005-01-01 01:01:01 Luciabrød er med safran og ikke gurkemeje, det er smagen og ikke farven der tæller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne