Æggepunch
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
6 æg, flormelis 2 dl, piskes, ca. ½ l kold grape- eller appelsinsaft blandes i under omrøring, Rosechatel blanc 2 flasker kommes i lige før servering sammen med isterninger og 1 citron i tynde skiver
|
|
Opskriften er vist 48159 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2015-12-14 08:59:00 Hvor kan man kæbe vinen? Jeg jan ikke finde den i de almene forretninger. Hvilken en vin kan man bruge istedet? Vh Grethe madsen anonym - 2011-12-18 11:09:51 Jeg har ikke prøvet at lave den men det skal jo ikke varmes op, så det er pastoriserede æg. 6 blommer og 6 hvider. Det skal jo svare til 6 æg. Lene - 2011-12-04 18:04:32 Er det æg-æg eller pastoriserede æg? Og hvis det er pastoriserede.. Er det så både blomme og hvide? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne