Panforte
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Højtid: Jul Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak nødderne groft. Bland nødder, appelsinskal, sukat og cocktailbær med mel og krydderier i en skål. Sukker og honning blandes i en lille kasserolle eller i mikroovn og varmes op til kogepunktet. Bland straks sukkermassen i nøddeblandingen, og ælt det hele sammen.
Beklæd en springform (23 cm. i diameter) med et stykke smurt bagepapir. Dejen fordeles i formen med hånden, som er gjort let våd, da dejen er lidt klistret. Dejlaget i formen skal være ca. 1 cm tykt. Kagen bages i en 150 grader C. alm. ovn i ca. 35 min. Lad kagen køle af i formen anbragt på en bagerist. Når kagen er kold, tages den ud af formen. Sigt flormelis over kagen. Kagen har lang holdbarhed i køleskab. |
|
Opskriften er vist 41352 gange,
og udskrevet 862 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne