Braiseret oksekød med hvidløg
Hovedingrediens : Oksekød - Okseskank Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger à Ca. 4 cm.
Opvarm en wok over kraftig varme til den ryger. Tilsæt olien, og slyng den rundt. Tilsæt hvidløget, skub og vend, til det tager farve. Tilsæt kødet. Vend og skub med wokske eller spatel, og brun det sammen med hvidløget i 2-3 minutter. Hæld vinen i langs wokkens sider, rør konstant mens den syder og koger ind til det halve. Tag det fra varmen. Hæld wokkens indhold i en stor, tykbundet gryde, få al saften med. Smag til med salt, sukker og sojasauce og hæld suppen i. Bring det i kog, dæmp varmen, så det simrer let, lad det koge under låg i 1½-1¾ time, eller til oksekødet er mørt, og hvidløgene er kogt ud i saucen. Kontroller væsken fra tid til anden, og suppler om nødvendigt, rør godt rundt nogle gange så kødet ikke hænger fast i bunden. Der skal være mere end 3 dl sauce, når det er færdigt. (Op til dette punkt kan denne ret tilberedes og koges adskillige timer før eller dagen i forvejen. Smagen forbedres faktisk ved at den står natten over). Bring den i kog lige før måltidet, tilsæt det opløste kartoffelmel for at jævne saucen let. Tilsæt forårsløgene, læg låg på og lad det koge et par sekunder mere. Anret på et varmt fad og server det |
|
Opskriften er vist 43020 gange,
og udskrevet 648 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Tabita - 2009-02-12 11:22:25 Hvor mange personer er der ca. Til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne