Madeirasild med crème fraîche
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Marinaden røres sammen af olie, eddike, sukker, madeira eller portvin samt grov peber. Kryddersildene skæres i mindre stykker og lægges i marinaden.
Sildene skal trække i lagen mindst 1 døgn.
Crème fraîchen røres op med hakket purløg og hakket rød peber samt chilisaucen.
|
|
Opskriften er vist 18152 gange,
og udskrevet 374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne