Thai kødboller med jordnøddesauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rul det hakkede oksekød til små kødboller og ven dem i et tyndt lag mel. Friter kødbollerne, til de er gyldenbrune og gennemstegte. Dryp af på fedtsugende papir.
Jordnøddesauce: Fjern det meste af olien fra panden, men lad 1 spsk blive tilbage. Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut. Tilsæt alle øvrige ingredienser, undtagen koriander og kog op. Tilsæt kødbollerne og skru ned for blusset. Lad retten simre i 5 minutter, til saucen begynder at jævne. Drys koriander over retten og server. |
|
Opskriften er vist 22740 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2009-05-05 11:00:57 kunne man komme lidt grønsager i??? bambusskud, vandkastanjer??? løg evt?? lyder ellers lækkert AK - 2008-08-12 13:23:50 Super nem i forhold til mange andre asiatiske retter, og rigtig lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne