Spinat med hakket kød og yoghurt
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Skyl spinaten meget grundigt i flere hold vand. Lad den dryppe af og hak den groft. Pil løgene og hak dem fint.
Smelt smørret i en stor gryde og lad løgternene snurre deri, til de er klare. Kom det hakkede kød i og rør i det med en gaffel i ca. 5 minutter, til det skiller og skifter farve. Vend spinaten i, hæld 2 ½ dl. vand på og kog til spinaten falder sammen. Kim risene i og smag til med salt, peber og paprika. Dæmp varmen og lad det hele koge småt i ca. 30 minutter. Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt.
Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter i ca. 30 - 60 minutter. Tag den op i en skål og rør, til den er glat. Server den til spinatretten.
|
|
Opskriften er vist 10567 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Kisselhegn - 2014-11-07 08:48:08 Nu har jeg prøvet opskriften og det er en rigtig lækker gryderet som mætter godt. Jeg tilsatte karrypulver og spidskommen til det brunede kød, det smagte rigtig godt. Børnene spiste også godt. Det er en gryderet jeg helt sikkert laver igen! Bettina K. - 2014-11-06 16:43:49 Pudsigt, jeg søgte på ingredienserne Hakket okse og spinat og kom på den måde til denne ret. Da jeg gjorde det samme på chefkoch.de kom jeg til nøjagtig samme ret bare på tysk, og der tyder kommentarerne på at det et en lækker varmende vinterret, så den må jeg prøve i aften:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne