Soutsoukákia
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Rør farsen sammen, den skal være ret fast. Lad den hvile 1/2 time i køleskab. Form til runde, lidt aflange frikadeller som rulles i mel og steges gyldenbrune i olivenolie på en sautérpande. Tag frikadellerne op og hold dem varme. Tilsæt lidt mere olie og vend de flåede tomater med væde, persille, vineddike og krydderier i og lad sovsen koge igennem i 5-10 minutter. Kom frikadellerne tilbage i sovsen og varm retten forsigtigt igennem.
Servér retten med løse ris og drysset med finthakket persille.
|
|
Opskriften er vist 8738 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Sofus - 2020-12-05 17:49:31 Jeg søgte en opskrift hvor kaki kunne anvendes og fandt denne. Men det er da vist en fejl, der indgår ingen kaki i opskriften Den bløde mand - 2011-09-13 19:25:09 Dejlig opskrift på kødbollerne, de skal stensikkert føres til de faste retteri kogebogen. Men sovsen var ikke videre spændende. Lis Philipsen - 2005-01-01 01:01:01 Man får bedre smag i retten ved at blande 3 dele svinekød med 7 dele oksekød - her 350 gram oksekød og 150 gram svinekød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne