Sehriye Corbasi
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Løg og champignon hakkes.
Løgene svitses i margarinen i en gryde. Kødet kommes i og svitses med. Champignon, tomater, bouillon, paprika og salt tilsættes. Retten småkoger under låg i 10 min. Suppehorn kommes i, og retten snurrer yderligere 10 min. Hakket peberfrugt og persille tilsættes. Retten koger endnu 2 min. |
|
Opskriften er vist 12701 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-04-02 20:37:45 sehriye er så er tyrkisk pasta? anonym - 2022-02-19 22:46:39 sehriye kan altså købes i den virkelige verden. hvorfor erstatte det med noget andet? anonym - 2005-01-01 01:01:01 det er en tyrkisk suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne