Sehriye Corbasi

Sehriye Corbasi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg
250 g.champignon
15 g.margarine
250 g.hakket oksekød
400 g.hakkede tomater
5 dl.grøntsagsbouillon
2 tsk.paprika
0.5 tsk.salt
 
125 g.suppehorn
 
0.5 rød peber eller grøn peberfrugt
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Løg og champignon hakkes.

Løgene svitses i margarinen i en gryde. Kødet kommes i og svitses med. Champignon, tomater, bouillon, paprika og salt tilsættes. Retten småkoger under låg i 10 min.

Suppehorn kommes i, og retten snurrer yderligere 10 min.

Hakket peberfrugt og persille tilsættes. Retten koger endnu 2 min.





karakterer:
Opskriften er vist 12700 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-04-02 20:37:45
sehriye er så er tyrkisk pasta?

  -   2022-02-19 22:46:39
sehriye kan altså købes i den virkelige verden. hvorfor erstatte det med noget andet?

  -   2005-01-01 01:01:01
det er en tyrkisk suppe