Rollo de carne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Svits porrerne klare i olie i en gryde. Lad dem svale og bland dem i det hakkede kød sammen med æg og æggehvide.
Tilsæt halve oliben, løg, persille og hvidløg. Kom bouillonen i sammen med sherry, og krydr med salt og peber. Lad farsen trække ½ time, inden den formes til et brød, som lægges i et smurt ovnfast fad. Dryp med lidt olie. Sæt fadet i ovnen i 45 min. ved 175 grader. Servér med løse ris og salat. |
|
Opskriften er vist 28769 gange,
og udskrevet 845 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2017-02-27 11:34:37 Fantastisk lækker "hare" - utroligt meget smag. Tilbehøret kan jo varieres på mange måder. Efter min opfattelse skal den have lidt længere tid i ovnen, og gerne ved 200 grader. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne