Rollo de carne

Rollo de carne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
500 g.fintsnittede porrer
2 spsk.olivenolie
1 æg
1 æggehvide
10-12 sorte oliven uden sten
1 mellemstort finthakket løg
2 spsk.hakket persille
1-2 fedknust hvidløg
1.5 dl.oksebouillon
 Tør sherry efter smag
2 tsk.salt
1 tsk.peber
 
Opskrift:
Svits porrerne klare i olie i en gryde. Lad dem svale og bland dem i det hakkede kød sammen med æg og æggehvide.

Tilsæt halve oliben, løg, persille og hvidløg. Kom bouillonen i sammen med sherry, og krydr med salt og peber.

Lad farsen trække ½ time, inden den formes til et brød, som lægges i et smurt ovnfast fad. Dryp med lidt olie.

Sæt fadet i ovnen i 45 min. ved 175 grader.

Servér med løse ris og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 28735 gange,
og udskrevet 845 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-27 11:34:37
Fantastisk lækker "hare" - utroligt meget smag. Tilbehøret kan jo varieres på mange måder. Efter min opfattelse skal den have lidt længere tid i ovnen, og gerne ved 200 grader.