Peberhakkebøf med løgsky og potaties

Peberhakkebøf med løgsky og potaties, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
1 spsk.Madagaskarpeber
3 tsk.dijonsennep
 hvedemel
 olie til stegning
3 mellemstore løg i skiver
3 dl.oksebouillon
 evt.maizena
 salt
 peber
400 g.aspargeskartofler
 
Opskrift:
Kartoflerne koges møre og pilles. Form kødet til 2 bøffer. Mos de syltede peberkorn og rør dem sammen med sennep. Smør sennepspeberet på bøfferne og vend dem i mel på pebersiden. Steg bøfferne ca. 7-8 minutter på hver side. Tag bøfferne af panden og steg nu løgene let gyldne. Kom bouillon på, samt eventuel resterende sennepspeber og kog løgskyen ind, smag til med salt og peber inden servering. Servér bøfferne sammen med løgsky og kogte pillede aspargeskartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 7644 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-02 20:09:20
Lød rigtig godt, men når retten tilberedes går det galt. På trods af jeg benyttede en pande med tefal og kun stegte ved halv varme, hang sennepssiden fast i panden. Løgskyen var efter 20 min stadig tynd som vand og jævning er et 'must'.