Peberhakkebøf med løgsky og potaties
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges møre og pilles. Form kødet til 2 bøffer. Mos de syltede peberkorn og rør dem sammen med sennep. Smør sennepspeberet på bøfferne og vend dem i mel på pebersiden.
Steg bøfferne ca. 7-8 minutter på hver side. Tag bøfferne af panden og steg nu løgene let gyldne. Kom bouillon på, samt eventuel resterende sennepspeber og kog løgskyen ind, smag til med salt og peber inden servering. Servér bøfferne sammen med løgsky og kogte pillede aspargeskartofler.
|
|
Opskriften er vist 7644 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per Sø - 2012-04-02 20:09:20 Lød rigtig godt, men når retten tilberedes går det galt. På trods af jeg benyttede en pande med tefal og kun stegte ved halv varme, hang sennepssiden fast i panden. Løgskyen var efter 20 min stadig tynd som vand og jævning er et 'must'. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne