Peberbøf med cremefraiche
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Form kødet til fire hakkebøffer. Hæld væden fra peberkornene og mos dem lidt med en gaffel. Smør peber på begge sider af bøfferne og steg dem i smør og olie på en pande. Tag bøfferne af, hæld fedtstoffet af panden og kog den af med bouillon. Tilsæt creme fraiche og sennep og lad det koge jævnt. Smag til med salt og madagaskarpeber.
Servér bøfferne med sauce og f.eks. råstegte kartofler og grønsager. |
|
Opskriften er vist 8857 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne