Grissetæer i Gele
Hovedingrediens : Svinekød - Grisetæer Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Tæerne lægges i en gryde. Vand tilsættes, så det dækker. Salt, peber og krydderier tilsættes og småsimrer ca. 2 timer, til de er møre. Tæerne tages op og lægges i fad. Væden sies, hældes over tæerne og sættes på køl et døgn. Retten er nu klar til servering.
|
|
Opskriften er vist 16393 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Gert - 2013-01-03 19:30:27 Spiser man det til rugbrød? birtha - 2012-01-02 10:22:37 smager skønt husker det fra barndommen også grisehaler :-) vi fik det til guleærter Kaj - 2010-12-06 11:31:00 Fint Horn Jeg kan også huske dem fra min barndom. Vi fik dem altid til julefrokosten. Jeg tror, de fleste bare siger, de ikke kan lide dem, så er det, fordi det er grisetær - kære dem som ikke kan lide dem - prøv, det er ikke så dyrt, hvis nu I stadig ikke kan tåle synet af disse små fødder. Hvad med grisehaaler til gule ærter - spiser i det. horn - 2007-11-08 20:08:43 jeg har ikke lavet denne ret, men det kan jeg huske fra min barndom. Jeg savler alerede. Grethe K - 2006-12-03 12:00:25 jeg håber at vedkommende selv har smagt retten, før man kan udtale sig om smagen. Desuden skal man vel ikke bestemme hvem der skal spise hvad og hvornår. Smag og behag er jo forskellig, heldigvis da. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne