Grisetæer i Gele
Hovedingrediens : Svinekød - Grisetæer Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Tæerne lægges i en gryde. Vand tilsættes, så det dækker. Salt, peber og krydderier tilsættes og småsimrer ca. 2 timer, til de er møre. Tæerne tages op og lægges i fad. Væden sies, hældes over tæerne og sættes på køl et døgn. Retten er nu klar til servering.
|
|
Opskriften er vist 22350 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Arno Larsen. Bornholm. - 2019-11-22 14:56:18 Opskriften mangler en meget væsenlig ting! Eddike i kogevandet! 2½ dl. eddike pr. l vand. Skal de være møre - og det skal de - er simretiden 3½ - til 4 timer. 2 timer er alt for lidt! peter rørvig - 2019-05-25 16:52:01 det er en guderet hvis mand kan er til lidt godt mad i vinter måneder så er det denne ret i skal prøve at server.4 grisetær koges med krydderier og laubærblade samt salr og peber og revet gulerødder det skal koge sammen med grisetær .og så skal det siges efter cirka 2 til 3 timer kogning .det grønne kommer med op i formen og så stilles den i køleskabet i 24 timer. og så siger jeg bare velbekomme . pemi - 2005-01-01 01:01:01 Jeg plejer at få slagteren til at flække tæerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne