Hvidvin- og basilikum dampet skærisinger med asparges
Hovedingrediens : FladFisk - Skærising Indsendt : |
|
|
Dampede hele skærisinger:
Skærisingerne krydres med salt. Hak løget og svits det i lidt olie i en sauté pande. Kom fond, hvidvin og 2 stilke med blade af basilikum i en gryde og bring det i kog. Skru ned for blusset og placer fiskene i bunden. Lad fisken småsimre i ca. 5-7 min., tag gryden af blusset og lad fisken hvile i gryde i endnu 2-3 min. Asparges: Du kan bruge både grønne el. hvide. De grønne skal blot skylles og de nederste 3-5 cm skæres væk. De hvide skal desuden skrælles. Du kan dampe dem i lidt vand i en gryde tilsat lidt salt i ca. 2-3 min. Skal stadig være "al dente" og ikke udkogte. Du kan også koge dem sammen med fisken i de sidste 2-3 min. Det vil kun give god smag til saucen. Sauce: Tag fisk og asparges op af gryden. Lad lagen reducere lidt, tilsæt fløde og lad igen saucen kog ind til den får en cremet konsistens. Kan evt. også jævnes med lidt maizena. Smag til med salt og peber. Server små kartofler til retten. |
|
Opskriften er vist 14626 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne