Hvidkålsroulade
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød, havregryn, æg, mælk, krydderier og løg blandes til en fars og stilles koldt i mindst 30 minutter. Farsen skal være rimelig fast i konsistensen.
Hvidkål skæres i store stykker og koges i salt vand i 20 minutter, til det er helt faldet sammen. Smør en sandkageform med olie eller beklæd den med bagepapir og læg kød og hvidkål lagvis. Start og slut med kød. Rouladen bages ved 175 grader 1 time. |
|
Opskriften er vist 41237 gange,
og udskrevet 690 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lærke - 2021-11-01 18:06:17 Jeg forer formen med kogte, hele blade (kogt som til rouletter) og har derfor kål yderst, så for at undgå, at kålen bliver tør, lægger jeg bacon ovenpå. anonym - 2013-04-13 10:36:02 Det er en sønderjysk egnsret og det hedder hvidkålsroulade, men har intet med kagen der hedder roulade at gøre. Louise Stender - 2011-02-16 19:45:46 Er det ikke mere en lasange end en roulade? For en roulade er jo rullet sammen og det kan man da ikke gøre med denne opskrift? Eller hvad? :) Anna - 2011-01-12 18:11:38 Det lyder egentligt ret ulækkert... anonym - 2007-01-21 17:35:33 retten smager godt med ristet rugbrød og rødbeder til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne