Hummerhalesuppe
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Svits karry af i olien og kom hummerhalerne i. Steg dem lidt, kom finthakket gul peber i. Steg dem med lidt. Drys maizena mel på, kom fløde og mælk i, småkog i 8-10 min. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry
Severes med flutes. |
|
Opskriften er vist 31673 gange,
og udskrevet 844 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Iben - 2005-01-01 01:01:01 Krebsehaler er også et godt alternativ camilla bach fasterholt - 2005-01-01 01:01:01 skal man ikke koge halerne inden de svites i suppen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne