Hummerhalesuppe

Hummerhalesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 poserfrosne jomfruhummerhaler
1 gul peber
3 tsk.karry
 olie
5 dl.fløde
5 dl.mælk
2 tsk.maizenamel
 salt
 peber
 evt.ekstra karry
 
Opskrift:
Svits karry af i olien og kom hummerhalerne i. Steg dem lidt, kom finthakket gul peber i. Steg dem med lidt. Drys maizena mel på, kom fløde og mælk i, småkog i 8-10 min. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry

Severes med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 31722 gange,
og udskrevet 844 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Krebsehaler er også et godt alternativ

  -   2005-01-01 01:01:01
skal man ikke koge halerne inden de svites i suppen