Chilisild (skær-sild)
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
De friske sildefileter skylles og skæres i mindre stykker. Stykkerne vendes i rugmel og steges på panden i masser af smør. Lad derpå sildestykkerne blive helt kolde.
Dressingen blandes. De røgede Chipotle Peber købes på dåse i Brugsen. 3 af de røgede chilipebre hakkes fint og blandes med Vindaloo pastaen, sukker, ketchup, olie, eddike og sukker. Smag evt. til med salt og peber hvis du tror det gør nogen forskel. Tilsæt masser af hakkede løg. Bland de afkølede sild og dressingen lagvist i en glaskrukke og lad det trække i 1 døgn. |
|
Opskriften er vist 18878 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 chipotle pebre kan ikke fåes mere istedet kan man bruge jalapenos fra samme mærke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne