Oksekødboller i ferskensovs

Oksekødboller i ferskensovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
1 hakket løg
1 æg
0.5 dl.rasp
 Salt
 peber
1 spsk.olie
 
 Sovs:
0.5 dl.chilisauce
1 spsk.citronsaft
50 g.farin
2 spsk.sennepspulver
1 tsk.sojasauce
1 ds.ferskner
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 175 grader. Bland fars, løg, æg, rasp, salt og peber sammen og rul dem til kødboller. Varm olien på en pande og brun kødbollerne. Læg dem i et fad. Bland sovseingredienserne undtagen ferskner i en skål. Hæld blandingen over kødbollerne og bag det i ovnen i 30 minutter. Tag kødbollerne ud af ovnen. Tilsæt ferskner og saft. Bag endnu 15 minutter. Server med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 10353 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-17 18:58:01
Jeg satte ovnen på 175 grader.Vi syntes at det smagte godt jeg lod bollerne blive i ovnen da jeg hælte ferskensaften over ferskerne skar jeg i skiver brugte ikke hele dåsen syntes det ville blive for meget.Vi syntes at det smagte godt så jeg vil anbefale at prøve det.

  -   2008-12-17 17:54:50
Hvor mange grader skal ovnen stå på ???