Oksekødboller i ferskensovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 175 grader. Bland fars, løg, æg, rasp, salt og peber sammen og rul dem til kødboller. Varm olien på en pande og brun kødbollerne. Læg dem i et fad. Bland sovseingredienserne undtagen ferskner i en skål. Hæld blandingen over kødbollerne og bag det i ovnen i 30 minutter. Tag kødbollerne ud af ovnen. Tilsæt ferskner og saft. Bag endnu 15 minutter. Server med ris.
|
|
Opskriften er vist 10353 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli 54 - 2008-12-17 18:58:01 Jeg satte ovnen på 175 grader.Vi syntes at det smagte godt jeg lod bollerne blive i ovnen da jeg hælte ferskensaften over ferskerne skar jeg i skiver brugte ikke hele dåsen syntes det ville blive for meget.Vi syntes at det smagte godt så jeg vil anbefale at prøve det. Gurli54 - 2008-12-17 17:54:50 Hvor mange grader skal ovnen stå på ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne