Napalmgryde

Napalmgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
300 g.pastaskruer eller lignende
2 st. dåser tomatpuré
1 tsk.salt
 peber
1-3 tsk.stærk chili (doseres efter smag husk jo mere jo bedre)
1-3 tsk.cayennepeber (doseres efter smag)
1-2 tsk.paprika
1 tsk.barbecue
3 tsk.oregano
1-2 fedhvidløg
4 dl.vand
3 tsk.Maizenameljævner rørt op i lidt vand
 For øge effekten kan man prøve at komme 1 hakket rå rød/grøn chili frugt i kødretten.
 
Opskrift:
Kog pastaen med lidt salt i vandet. Brun kødet i en gryde, kom halvdelen af vandet i gryden. Resten af vandet, tomat puré og krydderier blandes i en lille skål. Derefter moses hvidløget ned i skålen. Blandingen hældes ned til kødet og lad det stå i et par minutter til det begynder at boble, så blandes Maizenamelet i lidt vand og hældes op i gryden. Og retten serveres evt. blandes sammen i en gryde.





karakterer:
Opskriften er vist 10479 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvilken plante kommer barbecue fra??

  -   2005-01-01 01:01:01
en hot satan, men ok på en kold vinterdag. der bør måske tilføjes løg og peberfrugt