Møllerdrengens livret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Del kødet i fire og form bøfferne flade ca. 10 cm i diameter. Rødløg og champignon finthakkes og hvidløget rives eller presses. Svitses i margarine eller smør. Smages til med salt, peber og paprika. Læg fyldet på den ene halvdel af hver bøf og vend anden halvdel over, så der fremkommer en halvmåne. Luk godt i kanten ved at presse kødet sammen. Brunes i smør eller margarine på begge sider og steges færdig i ovn ved 200 grader C i ca. 12-15 minutter.
Sagasauce: Peberfrugterne svitses i smørret sammen med paprikaen, drysses med mel og røres godt igennem. Fløden kommes på. Lad det koge lidt og kom derefter sagaosten i. Smag til med salt og peber og lad det herefter småsimre i et par minutter. Anretning: Bøfferne anrettes på tallerkener, kogte, hvide kartofler og kogte grønsager arrangeres pænt sammen med saucen. |
|
Opskriften er vist 10938 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne