Lasagne, dansk
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær de skrællede kartofler i tynde skiver og giv dem et kort opkog i letsaltet vand. Lad også kålbladene få et kort opkog.
Svits hakket kød og hakket løg i olien i en gryde og bland tomatpuré i. Lad det snurre kort. Tag det fra varmen og bland peberrod og kapers i. Krydr med salt og peber. Oste-sovs: Rør æggeblommer, creme fraiche, og ost sammen. Krydr med lidt salt, peber og reven muskat. Pensl et ovnfast fad med olie. Læg først et lag kartofler, så lidt creme fraiche-blanding, så kød og et lag kålblade. Fortsæt, til alle ingredienserne er brugt. Dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 160 grader i godt en halv time. Tag folien af og giv retten endnu 5 min. En kålsalat med æbler kan serveres til sammen med groft brød. |
|
Opskriften er vist 36859 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne