Lasagne, dansk

Lasagne, dansk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Per.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
500 g.kartofler
8 bladeSavoykål
3 spsk.olie
1 løg
1 spsk.tomatpuré
4 spsk.reven peberrod
1 spsk.kapers
 salt
 peber
 
 Oste-sovs:
4 æggeblommer
3 dl.cremefraiche 38%
100 g.reven ost
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Skær de skrællede kartofler i tynde skiver og giv dem et kort opkog i letsaltet vand. Lad også kålbladene få et kort opkog.

Svits hakket kød og hakket løg i olien i en gryde og bland tomatpuré i. Lad det snurre kort. Tag det fra varmen og bland peberrod og kapers i. Krydr med salt og peber.

Oste-sovs:
Rør æggeblommer, creme fraiche, og ost sammen. Krydr med lidt salt, peber og reven muskat.


Pensl et ovnfast fad med olie. Læg først et lag kartofler, så lidt creme fraiche-blanding, så kød og et lag kålblade. Fortsæt, til alle ingredienserne er brugt.

Dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 160 grader i godt en halv time.

Tag folien af og giv retten endnu 5 min.

En kålsalat med æbler kan serveres til sammen med groft brød.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Lasagne

karakterer:
Opskriften er vist 36859 gange,
og udskrevet 423 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu