Rustikt dampet oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær oksekødet i stykker à 2,5x4 cm og 6 mm's tykkelse. Læg det i en skål.
Tilbered marinaden: bland ingefær, salt, sukker, soyasauce, peber, vin og kartoffelmel med kødet. Tilsæt vandet, i spsk. ad gangen, rør i samme retning, til kødet er godt dækket. Lad det marinere i 20-30 minutter i køleskabet. Bland olien i umiddelbart før dampningen. Si skyørerne og de gyldne nåle, og tryk vandet af de kinesiske svampe, men lad dem være fugtige. Skær skyørerne i ens stykker. Halver de gyldne nåle på tværs eller langs. Snit de kinesiske svampe i tynde strimler. Bland skyører, gyldne nåle og kinesiske svampe sammen. Bland soyasaucen og i spsk. af olien i. Snit den konserverede grønsag i meget tynde stykker. Bland skyører, gyldne nåle, kinesiske svampe og den konserverede grønsag i oksekødet. Bred det ud på et ildfast fad med skrå sider. Damp retten i en wok eller dampgryde over kraftig varme i 10 minutter, så er kødet halvt gennemdampet, eller i 13-15 minutter til det er helt gennemdampet. Tag det af varmen og fordel forårsløg og korianderblade ovenpå. Opvarm de resterende 2 spsk. olie i en lille gryde, til det lige netop ryger. Hæld det over forårsløgene, så er de næsten kogt. Tag fadet af wok'en eller dampgryden og server straks. |
|
Opskriften er vist 13787 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne