Krydret oksekødsgryde

Krydret oksekødsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
15 g.margarine
1 fedhvidløg
2 groftrevet gulerødder
1 løg skåret i tern
1 grøn peberfrugt i strimler
3 dl.vand
0.5 spsk.kommen
1 spsk.rødvinseddike
1 tsk.paprika
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
1 dl.creme fraiche 18%
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Brun margarinen i en gryde, kom kødet i. Tilsæt presset hvidløg, gulerødder, løg og peberfrugt og lad det svitse inden vandet hældes ved. Lad det småkoge under låg ca. 10 min. Tilsæt kommen, rødvinseddike, paprika, salt og peber og lad retten koge 5 min. Rør cremefraiche og mel sammen og jævn retten hermed. Den varmes igennem og smages til.

Tilbehør:
Ris med røde peberterninger





karakterer:
Opskriften er vist 13498 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
ok....da jeg havde brugt alle anførte ingredienser, smagte det ikke af en s... Måtte selv kryder med en masse..... :o(