Krydrede oksespyd med karrykål

Krydrede oksespyd med karrykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6-700 g.hakket oksekød
2 løg
2 fedhvidløg
1 spsk.paprika
1 tsk.kommen
1 tsk.Muskatnød, stødt
0.5 tsk.stødt chili
1 æg
 salt
 peber
 
 Karrykål:
1 lille hvidkål
3 spsk.karry
2 dl.kokosmel
8 dl.vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hvidkålen skæres i kvarte, befries for stok, snittes fint og blandes med karry. Kokosmel blandes med vandet og sies. Kål og kokosmælk blandes og sættes over i en gryde. dampes mørt under låg og smages til med salt og peber. Kødet røres med revet løg og presset hvidløg, krydderier og æg. Smages til med salt og peber, formes til aflange pølser og sættes på grillpinde. Spydene grilles i ovnen ca. 5 min. på hver side og serveres med den varme karrykål og et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8140 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Så er smagsforvirringen komplet. Det ville blive anderledes godt, hvis man bestemmer sig til om karry ELLER paprika skal være "smagen"