Krydrede oksespyd med karrykål
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Hvidkålen skæres i kvarte, befries for stok, snittes fint og blandes med karry. Kokosmel blandes med vandet og sies. Kål og kokosmælk blandes og sættes over i en gryde. dampes mørt under låg og smages til med salt og peber.
Kødet røres med revet løg og presset hvidløg, krydderier og æg.
Smages til med salt og peber, formes til aflange pølser og sættes på grillpinde.
Spydene grilles i ovnen ca. 5 min. på hver side og serveres med den varme karrykål og et godt brød.
|
|
Opskriften er vist 8140 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Så er smagsforvirringen komplet. Det ville blive anderledes godt, hvis man bestemmer sig til om karry ELLER paprika skal være "smagen" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne