Krydderbøffer med tomatsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Persille, løg og hvidløg blandes med kødet og krydres med salt og peber.
Kødet formes i 4 lige aflange bøffer, ca. 2½ cm høj. De steges på en pande i olivenolie ca. 8 min på hver side.
Tomatsauce: I en lille gryde svitses løg og hvidløg i lidt olivenolie. Derpå hældes tomater og krydderier. Koges ved svag varme i 5 min. Smages til med salt og peber. Serveres med urtekartofler til. Tips: saucen kan blendes til finere konsistens. Der kan også bruges friske krydderurter. |
|
Opskriften er vist 12510 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne