Kødboller i citronsauce

Kødboller i citronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
100 g.ris
1 stort løg
2 æg
 salt
 peber
30 g.smør
1 citron, saft heraf
0.5 tsk.edelsüss paprika
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skyl risene i en si, lad dem dryppe af og bland dem med det hakkede kød i en skål. Pil løget og riv det ned i blandingen. Tilsæt 1 æg, salt og peber og rør farsen sammen. Form den så til kugler på størrelse med en valnød. Hæld 3/4 liter vand i en bred gryde og bring det i kog med smørret og ½ tsk. salt. Dæmp varmen, så vandet kun simrer og læg forsigtigt kødbollerne i. Lad dem trække i vandet ved svag varme i ca. 20 minutter og tag så gryden væk fra blusset. Pisk citronsaften sammen med det andet æg i en lille skål. Pisk nogle spiseskefulde af suppen i og hæld så æggeblandingen i gryden mens du rører godt. Varm saucen igennem, men lad den ikke komme i kog. Smag til med salt og peber. Server retten varm, drysset med paprika og finthakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 7684 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu