Kødboller i citronsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Skyl risene i en si, lad dem dryppe af og bland dem med det hakkede kød i en skål. Pil løget og riv det ned i blandingen. Tilsæt 1 æg, salt og peber og rør farsen sammen. Form den så til kugler på størrelse med en valnød.
Hæld 3/4 liter vand i en bred gryde og bring det i kog med smørret og ½ tsk. salt. Dæmp varmen, så vandet kun simrer og læg forsigtigt kødbollerne i. Lad dem trække i vandet ved svag varme i ca. 20 minutter og tag så gryden væk fra blusset.
Pisk citronsaften sammen med det andet æg i en lille skål. Pisk nogle spiseskefulde af suppen i og hæld så æggeblandingen i gryden mens du rører godt. Varm saucen igennem, men lad den ikke komme i kog. Smag til med salt og peber. Server retten varm, drysset med paprika og finthakket persille.
|
|
Opskriften er vist 7684 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne