Kartofler og kød i lag
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Kartoflerne koges til mos. Løg og kød sauteres af i pande eller gryde. Smages til med salt, peber og timian. Tilsættes guleroden og drysses med mel. Melet røres godt ud og der tilsættes vand (evt. kulør). Koges ca. 5 min under låg ved svag varme. Kartoflerne afdryppes og moses med smør, salt, peber og mælk. I smurt ildfast lægges lagvis kød og kartofler. Sæt fadet i ovnen og bag retten i ca. 10 minutter ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 14203 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne