Kålrabi- og bondebøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Kålrabien skæres i småtern og koges mør i ca. 15 min. Efter afkøling blandes den med kødet, hakket kapers og persille, pisket æg, citronsaft og salt og peber. Farsen formes til bøffer, som steges hårde på ydersiden, men røde indeni.
|
|
Opskriften er vist 12518 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2007-03-10 19:47:59 Jeg synes bøfferne udskiller meget væde, er det normalt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne