Hvidkålsovnret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Bland en fars af den optøede hvidkål, oksekød, mel, rasp, salt og peber. Smør et ildfast fad med margarine og fordel farsen. Ovenpå lægges bacon i skiver/tern. Bages i ovn ca. 45 min. ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 15460 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Sønderjyden - 2011-04-10 19:27:31 Udemærket ret, tilsatte dog lidt revet løg... serveret med kartofler, gulerødder og blomkål, samt en muskatsovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne