Hvidkålsovnret

Hvidkålsovnret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
500 g.kogt hakket hvidkål fra Sønderjydsk kål
500 g.magert hakket oksekød
4 spsk.hvedemel
4 spsk.rasp
3 tsk.salt
1 tsk.peber
 Bacon i skiver/tern
 
Opskrift:
Bland en fars af den optøede hvidkål, oksekød, mel, rasp, salt og peber. Smør et ildfast fad med margarine og fordel farsen. Ovenpå lægges bacon i skiver/tern. Bages i ovn ca. 45 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 15460 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-10 19:27:31
Udemærket ret, tilsatte dog lidt revet løg... serveret med kartofler, gulerødder og blomkål, samt en muskatsovs.