Andalusisk fondue
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt : Red : |
|
|
Skær leveren i mundrette stykker, krydr dem med peber og sherry og lad dem trække ca. ½ time
Pil og pres hvidløgene. Rør dem i mayonnaisen sammen med den syrnede fløde og smag til med salt og peber. Blancher skalotteløgene et par minutter, kom dem i koldt vand og pil dem. Skær baconskiverne igennem på tværs. Pak et løg og en sveske ind i hvert stykke bacon og fæstn med en tandstikker. Hæld væden fra artiskokhjerterne og del dem i kvarte. Pak artiskokhjerterne og leveren ind i bacon hver for sig og sæt en tandstikker i hver pakke. Varm olien op i en fonduegryde. Stik de små pakker på fonduegaflen og steg dem i olien. Tag tandstikkerne ud og dyp pakkerne i hvidløgssauce. En god krydret tomatpure, oliven, eddikesyltede peberfrugter, flutes og rødvin passer til. |
|
Opskriften er vist 35150 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-11 12:55:52 Hehe, "ukendt oprindelsesland"...? Mon ikke "andalusisk fondue" stammer fra Spanien...?!?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne