Hvidkålsfad

Hvidkålsfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.kogt hakket hvidkål fra Sønderjydsk kål
150 g.letrøget skinketern
1 rød peberfrugt i tern
50 g.hakkede jordnødder
1 tsk.paprika
 Salt
 peber
40 g.olie
1 rødløg i tern
1 fedpresset hvidløg
500 g.magert hakket oksekød
1 ds.hakkede tomater med basilikum og oregano
140 g.tomatpure
100 g.gratinerings ost
 
Opskrift:
Tø kålen op og svits skinke, peberfrugt og jordnødder. Krydr med paprika, salt og peber og rør blandingen i hvidkålen. Svits dernæst rødløg, hvidløg og kød i olie og rør rundt, så det smuldrer. Tilsæt tomater og puré og smag til med salt og peber. Lad det simre ca. 5 min. Læg halvdelen af hvidkålen i bunden af et smurt ovnfast fad. Fordel kødet ovenpå og dæk med resten af kålen. Drys ost på og sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 30 min., til osten er smeltet og overfladen gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 20607 gange,
og udskrevet 392 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu