Hvidkålsfad
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Tø kålen op og svits skinke, peberfrugt og jordnødder. Krydr med paprika, salt og peber og rør blandingen i hvidkålen. Svits dernæst rødløg, hvidløg og kød i olie og rør rundt, så det smuldrer. Tilsæt tomater og puré og smag til med salt og peber. Lad det simre ca. 5 min. Læg halvdelen af hvidkålen i bunden af et smurt ovnfast fad. Fordel kødet ovenpå og dæk med resten af kålen. Drys ost på og sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 30 min., til osten er smeltet og overfladen gylden.
|
|
Opskriften er vist 20607 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne