Hakkebøffer med skovsvampesauté og hvide kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Kødet formes til 2 bøffer. Steges af på panden på begge sider. Skru ned for varmen og lad dem stege videre i ca. 8 minutter på hver side. Tag bøfferne af panden og hold dem varme. I samme pande steges løg og de ituskårne svampe af. Krydr med salt og peber. Drys med lidt mel og rør rundt. Tilsæt bouillon og kog saucen op. Fløden hældes og saucen koges ind til jævn konsistens. Server sammen med friskkogte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 10204 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer DortheF - 2011-09-25 19:48:53 God som basis, men bliver ikke ringere af at tilføje frisk chili, bacon og hvidløg, samt droppe hvedemelet og bouillonen, og i stedet blot lade saucen koge ind. Steger så også i smør isf olie af hensyn til svampene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne