Hakkebøffer med skovsvampesauté og hvide kartofler

Hakkebøffer med skovsvampesauté og hvide kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
200 g.svampe (f.eks. tragtkantareller og pigsvampe)
 (Du kan naturligvis bruge andre svampe friske som tørrede)
 olie til stegning
 salt
 peber
0.5 hakket løg
1 spsk.smør
 hvedemel
1 dl.oksebouillon
1 dl.piskefløde
400 g.alm. kartofler
 
Opskrift:
Kødet formes til 2 bøffer. Steges af på panden på begge sider. Skru ned for varmen og lad dem stege videre i ca. 8 minutter på hver side. Tag bøfferne af panden og hold dem varme. I samme pande steges løg og de ituskårne svampe af. Krydr med salt og peber. Drys med lidt mel og rør rundt. Tilsæt bouillon og kog saucen op. Fløden hældes og saucen koges ind til jævn konsistens. Server sammen med friskkogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 10204 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-25 19:48:53
God som basis, men bliver ikke ringere af at tilføje frisk chili, bacon og hvidløg, samt droppe hvedemelet og bouillonen, og i stedet blot lade saucen koge ind. Steger så også i smør isf olie af hensyn til svampene