Hakkebøf med skarpe løg
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hakkekødet formes til små bøffer og krydres med salt og peber.
Hakkebøfferne brunes ved stærk varme til de har fået en pæn brun farve (kun kort tid ellers bliver de hurtigt for tørre).
Løgene brunes i sukker og smør ved jævn varme i 8-10 min. Kartoflerne kommes ved og det hele dækkes med vand. Koges ved svag varme i ca. 10 min. De sidste 6-8 min. lægges hakkebøfferne i kartoffelsaucen, må ikke koge. Smages til med salt og peber, HP sauce og Worcester sauce og gerne et par dråber chilisauce alt efter smag og behag. Serveres med revne grøntsager med en sennepsdressing bestående af creme fraiche 18% smagt til med sennep og friskhakket persille. Tips: Godt stegte spejlæg vil være prikken over i´et til denne dejlige ret. |
|
Opskriften er vist 20549 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne