Hakkebøf med rødbedesauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Kartoflerne koges møre.
Form 2 bøffer og brun det af på pande i lidt olie. Steges ca. 6 minutter på hver side, herefter tilføjes løg og 1 dl vand tilsat 1 bouillonterning. Lad bøfferne stå om simrekoge i 5-6 minutter i bouillonen. Bøfferne tages op og holdes varme. Bouillon koges ind og tilsættes rødbederne samt det halve af den finthakkede persille. Krydres med salt og peber. Hvis saucen er for tynd kan den jævnes med lidt mel-jævning. Ved servering drysses kartoflerne med lidt finthakket persille. |
|
Opskriften er vist 10848 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne