Hakkebøf med gourmetsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Læg raspen i blød i mælken. Ælt det hakkede kød let sammen og rør krydderier og løg i.
Tilsæt raspblandingen og form 12 små bøffer, som hakkes flade og runde med en kniv.
Brun bøfferne på begge sider rask varme og steg videre et par min. på hver side ved middel varme.
Tag bøfferne op og læg dem på et varmt fad.
Bland finthakket løg, presset hvidløg, terningeskåret peberfrugt, sennep, sherry, soyasauce samt grønne peberkorn sammen på panden.
Tilsæt vand og smuldret bouillonterning og lad det småsnurre et par min. under omrøring.
Tilsæt cremefraiche og smag evt. til med ekstra krydderier.
Hæld saucen over de varme bøffer og server straks.
Tilbehør:
Små hvide pillekartofler
Pynt:
Strimler af rød peberfrugt og et par buketter persille
|
|
Opskriften er vist 10896 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer bassemand - 2009-10-05 13:31:16 gå hjem bodil. du har ikke forstand på gourmet! Der skal mere fløde og så lidt chili! Bodil - 2008-08-31 08:33:24 Smag: sovsen et slemt sammensurium efter min mening. Udseende: lysebrun sovs med terninger af rød peber. Velbekomme. Obs: cremefraiche mangler i oversigt over ingredienser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne