Grønsagspande med hakket kød

Grønsagspande med hakket kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 tsk.olie
3 gulerødder
1 løg
1 fedhvidløg
0.5 tsk.salt
 peber
1 tsk.paprika
1 tsk.oregano
1 ds.knuste tomater
150 g.frosne ærter
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Steg kødet på en pande. Skær gulerødderne i tynde skiver. Hak løg og hvidløg. Kom gulerødder, løg og hvidløg på panden og lad det stege en tid. Krydr med salt, peber, paprika og oregano. Hæld tomaterne på og lad det koge lidt sammen. Læg ærterne i og lad dem blive varme. Hak persillen og rør det i lige før servering. Server med pasta eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 13737 gange,
og udskrevet 482 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager rigtig godt det skal prøves og jeg laver det gerne igen

  -   2005-01-01 01:01:01
Utrolig god ret. Det tager ca 45 min. at tilberede retten.