Fyldte peberfrugter med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Smelt fedtstoffet og kom løgene ved. Tilsæt kødet og lad det snurre ca. 6-8 min. Drys med salt og peber.
Skær et låg af peberfrugterne og befri dem for frøstol og kerner. Fordel kødblandingen i peberfrugterne. Smør et lille fad med fedtstof og kom de fyldte peberfrugter deri. Kog panden af med vand og tomatpure, tilsæt evt. en bouillonterning og smag til med salt og peber. Hæld tomatsaucen over peberfrugterne og bag dem i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40-50 minutter til peberfrugterne er møre. Pistacienødder eller skivede oliven kan blandes i kødet og gør retten ekstra pikant. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 207305 gange,
og udskrevet 6045 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Emilie - 2016-02-22 15:30:24 Super lækker ret! Jeg synes ikke, det passede helt perfekt med 40 min til de fyldte peberfrugter. De blev virkelig lækre bløde. Jeg tilføjede en halv grøntsagsboullion og en halv okseboullion til sovsen, så jeg valgte ikke hvidløg i kødsovsen. Desuden tilføjede jeg to hakket grøn peber til den, så man fik en lille smule mere peberfrugt, for det smager jo skønt. Og til sidst en ordentlig omgang revet parmesan på toppen af peberfrygterne. Det er næsten et must, hvis man virkelig er vildt med den ost! :-) Anni Vibeke - 2015-05-02 21:04:35 Retten smager rigtig godt. Ide jeg er allergisk overfor tomat, kogte jeg panden af med Cremefine og tilsatte nogle krydderier. Kom ligeledes ost på peberfrugterne . Don - 2013-12-30 19:04:11 Ingen grund til kogning, 20 min ved 200 grader varmluft er fint anonym - 2013-10-22 14:48:47 Havde gerne set revet ost og rasp oven på, samt hvidløg i kødsovs ! Hans Norge - 2013-03-06 15:35:11 Tak Kaj, for tippet med at forkoge pebrene, det er lidt smart. Ellers vil jeg mene, at i denne gode ret er der stor frihed til at variere med krydderierne, vi har bl.a. prøvet med et par fintsnittede fed hvidløg i, det var slet ikke u-effent anonym - 2012-11-27 16:47:11 lidt mærklig opskrift Annitta - 2011-08-05 10:46:20 rigtig god opskrift kan stærkt anbefales maria - 2011-07-24 22:05:11 Nogen der ved hvordan det smager med Pistacienødder? Sara - 2010-10-29 08:54:46 super super lækkert! Kaj - 2009-08-26 09:08:32 giv de hele peberfrugter et opkog i ca. 2 - 3 min. det halverer tiden i ovnen ida - 2008-07-03 17:29:50 det smagte rigtig godt en super god opskrift jeg vil stærkt anbefale den til jer som ikke har smagt den Per - 2008-06-29 12:00:26 Vi har pyntet peberfrugten af med høvlet parmessan og hakkede krydderurter. Beth - 2007-08-13 16:25:50 Smager rigtig godt. De sidste 6 - 8 minutter af bagetiden kom jeg revet ost ovenpå de fyldte peberfrugter. Mogens - 2007-02-11 10:17:48 Jeg kom lidt raps over samt lidt revent ost til den blev lidt sprødet Majbritt - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kom osse lidt kogte ris for at give lidt ekstra fyld og smag. Uhm det er rigtigt lækkert sussiravn - 2005-01-01 01:01:01 Det smager rigtigt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne