Frikadeller á la Bourgogne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Baconen skæres i meget små tern.
Bland det hakkede kød med bacon, persille, timian, muskat, æg, brødkrumme, salt og peber. Rør farsen godt og form 16 små frikadeller. Brun frikadellerne godt i smørret ved god varme. Når de er gyldne tilsættes perleløg og hvidløg og varmen dæmpes. Tilsæt champignon og lad dem stege med i ca 5 min. Drys melet over, rør godt og hæld vinen ved. Bouillonterning smuldres i og tomatpuré tilsættes. Lad retten koge op og dæmp varmen. Simre i ca 20 min. ved svag varme. Serveres med frisk båndpasta. |
|
Opskriften er vist 33506 gange,
og udskrevet 729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne