Farspølser i tomatsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet med 1/4 tsk salt og tilsæt ½ revet løg, rasp og æg. Krydr med salt og peber og form farsen til pølser.
Steg pølserne på panden i olie / margarine.
Svits ½ løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt tern af squash og vend godt rundt. Hæld tomaterne i gryden og lad det simre ca. 10 min., til grøntsagerne er møre.
Smag til med salt og peber.
Server farspølserne og tomatsovsen sammen med brasede kartofler.
|
|
Opskriften er vist 16379 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne