Farspølser i tomatsovs

Farspølser i tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
 salt
 peber
1 løg
2 spsk.rasp
1 æg
 olie / margarine til stegning
1 fedhvidløg
0.5 spsk.olie
1 lille squash
1 ds.hakkede tomater
 
Opskrift:
Rør kødet med 1/4 tsk salt og tilsæt ½ revet løg, rasp og æg. Krydr med salt og peber og form farsen til pølser. Steg pølserne på panden i olie / margarine. Svits ½ løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt tern af squash og vend godt rundt. Hæld tomaterne i gryden og lad det simre ca. 10 min., til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber. Server farspølserne og tomatsovsen sammen med brasede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16379 gange,
og udskrevet 373 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu